Bedre tider i vente og ny dusj

Det har gått litt trått for oss på puben i det siste, og besøkstallene har ikke helt vært som de burde. Men vi får imidlertid såpass god tilbakemelding av de kundene som kommer innom at vi fortsatt har troen på konseptet vårt, og at dette kommer til å løse seg. Det er jo slik for de fleste bedriftet at man tar to steg fram og et tilbake. Så vi kommer til å fortsette i samme stil som før.

Nytt bad
Stort sett har vi ikke mer enn noen deltidsansatte til travle arrangementer og ellers om behovet skulle melde seg. Men noe som er etterlyst, og for våres del også, er muligheten til å ta seg en dusj. Derfor har vi installert et dusjhjørne på badet brukt av personalet. Å jobbe i serveringsbransjen kan fort være litt grisete med mat som blir laget og forskjellige drikkevarer som kan skape litt søl. Derfor er det greit å kunne ta seg en dusj når man er ferdig med skiftet sitt. I tillegg for de som sykler eller jogger til jobben så er det veldig greit å kunne ta seg en dusj før arbeidet startert. Vi bestillte alt fra Bygghjemme og alt kom direkte til oss i løpet av noen få dager. Utrolig praktisk og alt var satt opp i løpet av en time eller to.

Satser på at dusjen kan være en ekstra motivasjonsfaktor for alle som jobbe hos og med oss, og på den måten kan vi kanskje bli enda mer imøtekommende og blid i møte med gjester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *