Det første innlegget

Jernverkspuben har arrangert skrivekurs i det siste. Dette kommer godt med nå som bloggen endelig er klar til bruk.

Det var nødvendig å heve standarden på skriftspråket til de ansatte. Vi ønsker nemlig at alle skal bidra til å oppdatere den nye bloggen.

Effektivt kurs
Kurset ble holdt over noen dager og hadde svært god effekt. Jernverkspuben hadde leid inn en mentor som gav tilbakemeldinger på blogginnlegg som de ansatte laget. På denne måten har alle forbedret seg i løpet av kort tid. De ansatte har nå mye mer selvtillit når det er snakk om å skrive om driften. Vi håper at alle skal føle seg trygge når de setter i gang med arbeidet.

Interaktiv opplevelse
Tanken er at dette skal bli en interaktiv opplevelse for både leserne og våre ansatte. Når alle bidrar kommer mange spennende ting frem. Å variere mellom ulike skribenter gjør også at nettsiden får flere stemmer. Dette skaper identitet og karakter som man ikke får ved å leie inn en journalist. Vi er overbeviste om at egenprodusert innhold er nøkkelen til suksess.

Dette er fortsatt noe helt nytt for oss på Jernverkspuben. Derfor inviterer vi alle interesserte til å komme med innspill til bloggen. Dette kan være alt fra kritikk til gode forslag til hva vi kan omtale. Her er det bare fantasien til den enkelte som setter grenser. Alle gode råd mottas med en stor takk. Vi håper at vi raskt kan nå opp på et nivå som det går an å være stolt av. Jernverkspuben ønsker å ha den beste nettsatsingen av alle utesteder i Oslo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *