EM på storskjerm

Vi på Jernverkspuben streber alltid etter å være den mest moderne stedet å velge i Oslo når du ønsker å komme ut og ha en god tid med venner. Siden EM er den mest oppdaterte denne sommeren her (spesielt når Island vant mot England) så har vi kjøpt en stor TV-skjerm og tenkte at vi fortsetter å vise EM på denne for resten av sommeren. Du er hjertelig velkommen til oss!

En investering ble nødvendig
Vår første tanke var at vi kunne montere opp en projektor og en projeksjon av TV-bilden. Men vårt rom har ikke egentlig de mulighetene som vi ønsket for å gjøre noe virkelig bra, så det endte opp med at vi gikk ut på nettet og så etter en TV benk i stedet. Når vi hatt sammenlignet på litt forskjellige steder, så bestemte vi oss for dette (se bilde under) som vi har funnet på http://www.trademax.no.

tv bänk

Vi kjøpte to stykker som vi har i side, slik at det er tilstrekkelig til å bære apparatet. Det er en stor og tung TV vi har kjøpt, bare vent til du ser det =)

Bekymringer om hva som vil skje nå etter Brexit
Vi har vært litt bekymret nå og vi tenker mye på hvordan brexit og det faktum at England kommer bli ut av EU vil påvirke vår bransje. Vi har en posisjon avhengig att import og eksport skal fungere, og mye av det vi kjøper kommer fra England. Nå føles det som om vi bare venter på at det skal bli ekstreme prisøkninger. Vi kan bare håpe at det ikke vil være så. Men jeg kan virkelig ikke forstå hvordan over 50% av de engelske folk har vært så blind? Hvordan skjedde dette? Det er en stygg verd vi lever i, ikke sant?

Vi i Norge er heller ikke i EU, noe som er svært beklagelig. Jeg hadde ønsket at vi ville gå med, og jeg har alltid synt det vor de beste, men vi har dessverre det samme problemet i dette landet som de har i England. Vi kan bare håpe at alt vil ordne seg til det beste, men akkurat nå føler jeg meg litt bekymring for det meste, må jeg si. Men slik er jeg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *