En begivenhetsrik høst venter

Det er virkelig en sommer med sport i år, ikke sant? Vi har gått gjennom et meget spennende mesterskap i sommer for å nå gå inn i en like spennende OL. Vi la merke til en stor interesse for å komme til oss på Jernverkspuben under EM, og vi mener derfor at det vil være et like høyt press nå. Derfor har vi bygget ut litt for å gjøre plass til flere besøkende.

Dekorasjonsbaren vil forsvinne til fordel for flere sofaer
Der vi tidligere hadde en dekorasjonsbar vil det nå i stedet bli et par sofaer. En sofa er allerede på plass, mens vi jakter febrilsk for flere billige sofaer på nettet nå. Sofaen som står der nå kommer fra www.chilli.no og det vil derfor trolig være mer i den stilen fra samme leverandør. Det er et selskap vi er glade for å anbefale, fordi vi har bare hatt gode erfaringer da vi har bestilt derfra. De gangene det har vært noe galt har de har alltid vist god vilje til å løse problemet for vårt beste. For oss er det også ideelt å kunne få alt levert på døren.

Høstpremiere med liveband
Nå nær høsten nærmer seg vil vi også ha mange live-band som spiller på kveldene. Vi har allerede booket opp hver fredag i august måned, og en liten bit inn i September. Vi vil også invitere til en premiere kveld med noen spesielle arrangementer på planen. Men mer om dette senere. Likevel er det ikke helt sikkert at det er mulig å gjennomføre, da det avhenger av om kommunen gir tillatelse til det.

monitor og boks

Vi kan i hvert fall avsløre noen av artistene som skal spille med oss i høst, og det er:

  • The mighty monkeys
  • Neverending stories
  • Nina Åkersteen
  • Love for the president
  • I am I
  • Mette Aaker

Vi har valgt å fokusere på lokale artister som vi tror på for å bidra til å nå ut med musikken sin, og vi har også prøvd å nå et så bredt publikum som mulig med musikken. Alle spiller derfor ulike sjangere. Du er velkommen til å dele disse øyeblikkene med oss i høst. Vi starter denne fredagen og går hver fredag framover, fra 19.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *