Karneval på Jernverkspuben

I kveld arrangerer vi utkledningsfest på Jernverkspuben. Det blir både god underholdning og edle dråper i glasset.

Det er ikke hver kveld at vi tar på oss kostymene på puben. I kveld satser vi på å få mange utkledde gjester som er klare for en skikkelig fest.

Musikalsk innslag
I kveld får vi besøk av et fantastisk cover-band på Jernverkspuben. De skal spille alt fra klassikere til nye sanger fra hitlistene. Alt tyder på at det kommer til å bli god stemning for alle de som tar turen innom. Bandet spiller helt frem til stengetid, og tar gjerne imot musikalske ønsker fra publikum. De har gitt klar beskjed om at de forventer noen ville kostymer. Derfor oppfordrer vi alle til å ta på seg det mest eksotiske de finner. Når folk er skikkelig utkledde så blir det mye morsommere for bandet.

Gode drikkevarer
Vi stiller som vanlig med vår fantastiske drikkemeny. Her kan man finne alt fra cognac til spesialprodusert øl og gammel vin. På Jernverkspuben mangler det ikke på alternativene for de som er glad i edle dråper. Våre bartendere er klare for å gjøre sitt ytterste for å gi de fremmøtte en fantastisk kveld.

Det blir spennende med ekte karneval på Jernverkspuben. Det er første gang at vi arrangerer noe slikt på vårt utested. Om du tenker å ta turen ut i kveld så bør du absolutt komme innom oss. Vi håper å se så mange som mulig med kostyme i dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *