Lange dager

Det er ikke til å stikke under en stol at man må jobbe utrolig mye når man starter en egen bedrift. Noen ganger er man nødt til å prioritere bort alt annet i livet.

I det siste har vi hatt utrolig mye å gjøre på Jernverkspuben. Noen ganger føler man at man er en altmuligmann og ikke en eier.

Mye å gjøre
Det skjer vanvittig mye på en pub som ingen tenker noe særlig over. Når man eier et utested så kan man likevel ikke glemme alle disse tingene. Sykemeldinger har gjort at eierne har vært nødt til å trå til i baren ved flere anledninger. Dette er ikke en optimal løsning når man har familie som man ønsker å tilbringe tid sammen med. I tillegg har det vært utrolig mange små oppgaver som har tatt en del tid. Et godt eksempel på dette er det kjedelige økonomiarbeidet som følger med jobben. Det går mye tid til å føre regnskap, og holde løpende kontakt med revisor. Vedkommende har ofte innvendinger som vi må implementere i vårt arbeid. Det tar mye tid å komme inn i alle oppgavene som hører med til å ha en egen bedrift.

Mange tenker at det å ha egen bedrift fører til den totale friheten. Dette er et inntrykk som ikke stemmer med vår opplevelse etter noen uker med drift. Det er viktig å påpeke at det selvsagt er store variasjoner mellom ulike bransjer. De som tror at utelivsbransjen er som en dans på roser kan iallefall tro om igjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *