Lurt til å kjøpe kosttilskudd

Vi på Jernverkspuben har liten tro på kosttilskudd og lignende moderne produkter. Det er like morsomt hver gang noen blir lurt av denne typen ting.

Folk må nesten klandre seg selv når de går på helt absurde tilbud fra tilfeldige telefonselgere. Det skulle ikke være mulig å tro på slikt i 2015. Likevel går mange i fellen hver eneste dag.

Forbrukerombudet til aksjon
Ifølge en artikkel i VG har Forbrukerombudet nå gått til krig mot selskaper som markedsfører kosttilskudd. De beskyldes nå for at de bryter loven med måten de selger produktene på. Det er likevel litt morsomt at dette skal være nødvendig for å få folk på bedre tanker. Det er vanskelig å begripe hvordan noen kan kjøpe denne typen produkter uten videre. Stort sett er det ingen vitenskapelig dokumentasjon på at man i det hele tatt får noen effekt av dette.

Folk bør holde seg for gode til å ta imot helt meningsløse tilbud fra telefonselgere. Det bør være unødvendig for myndighetene å gripe inn i en slik situasjon. Her er det tross alt snakk om folk som ikke fortjener noen hjelp. Når man går på denne typen ting så har man satt seg selv i situasjonen. Da blir det feil at samfunnet skal rydde opp i et slikt forhold. Folk bør i større grad ta ansvar for sine egne liv. Om de klarer å rote seg opp i abonnementer på kosttilskudd så bør de betale prisen for dette som alle andre som gjør håpløse ting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *