Nye ansettelser

Det er mye som må gjøres når man skal få en pub til å fungere optimalt. Denne uken ansatte vi tre nye bartendere i fulltidsstillinger.

Når man eier en bar så er det viktig å sørge for at man har nok personale til en hver tid. Vi vet veldig godt at det er vi som blir sittende med alle vaktene om vi ikke klarer å skaffe folk.

Grundig prosess
Vi har måttet si opp flere ansatte som ikke har oppfylt de forventningene vi har hatt til dem som arbeidstakere. Derfor satser vi nå på å gjøre et grundig forarbeid før vi ansetter nye bartender på Jernverkspuben. Denne strategien har vi fulgt til punkt og prikke ved ansettelsen av de nye arbeiderne. Forhåpentligvis har vi truffet med alt denne gangen slik at vi slipper å lete etter nye bartendere.

Ny bedriftskultur
Helt fra starten har vi hatt fokus på å skape en bedriftskultur som er slik vi ønsker. Vi er opptatt av de som jobber hos oss skal ha de samme målene med den jobben de gjør. Vi er opptatt av at de setter kunden først, og gjør alt de kan for å gi gjestene en god opplevelse. Derfor er det svært viktig å rekruttere medarbeidere som har de riktige holdningene for dette prosjektet.

Det blir spennende å se hvordan de nye klarere seg fremover. De skal gjennom grundig opplæring før de får prøve seg på vanlige vakter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *