Nye møbler på vei

I dag har vi bestilt nye møbler til Jernverkspuben. Det blir godt å skifte ut de gamle møblene som fulgte med lokalet når vi overtok det.

Det er fantastisk å få byttet ut alle de stygge møblene med noen som passer bedre inn med stilen i lokalet. Forhåpentligvis mottar vi snart møblene på døren.

Rimelige løsninger
Vi fant flere rimelige løsninger når vi søkte på nett. Til slutt endte vi blant annet med å kjøpe sofaer fra nettbutikken Trademax.no. De har et spennende utvalg av møbler som passer inn i alle typer rom. Vi var heldige og fant noen sofaer som var på tilbud denne uken. De var tilfeldigvis de samme som passet best med interiøret på Jernverkspuben. Dette førte til at vi umiddelbart la inn en bestilling. Nå venter vi bare på at alt skal bli levert som planlagt.

sofa

Bilde: Trademax.no

 

Kronen på verket
De nye møblene blir selve kronen på verket hos oss. Vi har jobbet mye med å få lokalet til å bli akkurat slik vi alltid har drømt om. Da er møbler en essensiell del av det som kreves for å realisere planene. Det blir spennende å se hvordan alt blir når vi har fått alle møblene på plass. Vi gleder oss skikkelig til å si oss ferdig med hele jobben. Når møblene er på plass så er det slutten på en lang prosess som har ført frem til et vakkert lokale.

Vi ble overrasket over hvor lett det var å finne det vi så etter på internett. Flere bedrifter bør absolutt vurdere å bruke nettet til flere innkjøp. Her får man både effektive løsninger og gode priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *