Om Jernverkspuben

pub
Jernverkspuben er Oslo sin nye utelivsperle. Vi er lokalisert midt i byen og tilbyr fantastiske drikkevarer hele uken.

Jernverkspuben er resultatet av en langvarig prosess som har gitt både oppturer og nedturer. Nå virker det som vi endelig har kommet i mål med satsingen.

Mange hindringer
Jernverkspuben ble startet av tre kompiser som alle hadde jobbet sammen på et jernverk. De begynte å planlegge det nye utestedet for to år siden. Det tok imidlertid lang tid før de fikk på plass finansieringen av det nye stedet. Kameratene fikk nei fra flere banker og investorer de forsøkte å få med på opplegget. På et tidspunkt førte denne motgangen til at de nesten gav opp hele prosjektet. Heldigvis fattet en investor interesse i tolvte time. Etter dette begynte jakten på det beste lokalet som var mulig å oppdrive. Resultatet er vi veldig godt fornøyd med. I dag har puben svært gode besøkstall på alle dager. Dette tror vi har mye å gjøre med lokaliseringen og den unike atmosfæren som finnes på Jernverkspuben.

Gode resultater
Puben går også svært godt rent økonomisk. På grunn av resultatene så har man utvidet virksomheten gradvis helt fra starten. I dag jobber 13 dedikerte medarbeidere med å yte service til kundene hos Jernverkspuben. Eierne har bygget opp en kultur som gjør at folk ønsker å gjøre sitt ytterste på jobb. Gode resultater og positive tilbakemeldinger fra gjestene blir premiert med en gang ledelsen får vite om dette. Derfor strekker de ansatte seg alltid langt for å gi kundene den optimale opplevelsen av pubkultur i hovedstaden.

Jernverkspuben har ambisjoner om å fortsette å vokse i tiden som kommer. Vi er opptatt av å skape et miljø som er helt unikt i norsk sammenheng. Om du er lei av det kjedelige utelivet i Oslo så bør du gi vår pub en sjanse. Vi er overbeviste om at vi kan tilby deg noe du ikke kan sammenligne med andre tilbud i byen.