Poesi på puben

I går arrangerte vi poesikveld på Jernverkspuben. Dessverre var det ikke så mange som tok turen innom dette fantastiske arrangementet.

Det er litt skuffende at så få støtter opp om noe vi har jobbet så mye for å få til. Noen ganger får man lyst å bare legge ned hele puben.

Skuffende opplevelse
Vi hadde jobbet hardt for å få til denne kveld. Det tok først og fremst lang tid å få med nok lokale poeter til en hel kveld. Når vi endelig fikk det til ble resten tatt hånd om som på en vanlig kveld. Besøkstallene var imidlertid så lave at vi vurderte å bare stenge dørene for kvelden. Det er ikke lett å holde på motivasjonen når ingen verdsetter arbeidet man legger ned. Vi som eier stedet har stått på i lang tid for å få til dette arrangementet. Innsatsen er en konsekvens av at mange har etterlyst poesikvelder hos oss. Av en eller annen merkelig grunn tok ikke disse menneskene turen innom. Nå føler vi bare at de har kastet bort mye av vår tid.

På tross av skuffelsen så kommer vi til å satse på flere kulturelle arrangementer i fremtiden. Poesi er kanskje ikke det som fenger mest blant våre kunder. Nå ønsker vi å finne ut hva som kan passe bedre for denne gruppen. Med riktig tilbud så er vi overbevist om at det er mulig å få mange mennesker til å ta turen innom. Derfor setter vi i gang med idemyldring rundt nye arrangementer i morgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *