Vi ekspanderer!

Det å jobbe i serveringsbransjen er veldig sesongbetong. Og spesielt gjelder det for steder som oss, som hovedsaklig belager seg på drikkevarer. Når solen skinner og det er varmt ute, tiltrekker det seg flere gjester, og folk er generelt mer innstilt på å gå ut og møtes. Når temperaturen senker seg og været blir dårligere er det færre som våger seg ut, og mange velger innendørsaktiviteter i hjemmet sitt i stedet. Det er noe alle som jobber i vår bransje må lære seg å takle, og denne høsten skal vi prøve ut noe nytt.

Vi har nemlig fått gjennomslag på et lån som skal bruke til å bygge et uterom. Det blir som en slags vinterhage hvor alle gjestene våre kan sitte ”ute” i våre vakre omgivelser, mens de fortsatt er beskyttet fra høstværet med både tak og vegger. Du kan se mer om hvordan det kommer til å se ut her: http://www.santex.se/no/produkter/uterum.aspx.

uterom fra santex

Uterom fra Santex

Vi har stor tro på dette prosjektet og vi gleder oss til det står ferdig. Egentlig skulle vi vente med å avsløre planene våre til det står ferdig, men vi er såpass glad og forventningsfull at vi tenkte det var like greit å annonsere det med en gang.

Strukturere arbeidet
Vi skal ha en gjennomgang med byggmesteren i morgen, og vi vil da planlegge sammen mer konkret hva som må gjøres og legge opp en tidsplan for arbeidet. Vi skal sørge for at alle våre vanlige gjester og stamgjester ikke skal bli forstyrret av arbeidet, og sørge for at de fortsatt kan komme innom oss på vanlig måte.

Alle som driver sitt eget serveringssted har sine egne tanker om hva som kan fungere og ikke fungere, men en av grunnene til at vi valgte å investere i et slikt uterom er at det ikke er så mange andre puber som har det. Det vil forhåpentligvis gjøre at vi skiller oss ut fra mangden og gjør oss til en attraktiv besøksplass. Spesielt nå når vinteren er rett rundt hjørnet tror vi en slik løsning vil passe for mange. Så vi håper at det allerede i løpet av en måned kan være på plass, men det må vi selvsagt avtale nærmere med byggmesteren i morgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *